DIPSSS: zoveel meer dan enkel een beddenwinkel | DIPSSS

DIPSSS: zoveel meer dan enkel een beddenwinkel



Dipsss is veel meer dan enkel een beddenwinkel: bij Dipsss krijgt u namelijk niet alleen een ruim assortiment aan de beste bedden en matrassen, maar kan u ook rekenen op ons persoonlijk advies. U krijgt persoonlijk advies, op maat van uw wensen en budget, met een betere nachtrust als resultaat. 

Dipsss is dus méér dan een beddenwinkel, wij adviseren u met aangepast slaapadvies. We schetsen even het verschil tussen een beddenzaak en een slaap-adviescentrum: 

Wat doet een beddenzaak? 

Voor de aankoop van een matras gaat u naar een beddenzaak, u vraagt daar informatie , gaat eens op matrassen liggen en vraagt een prijs. Indien alles aan uw verwachting voldoet dan koopt men die matras.

Waarin verschilt een slaap-adviescenter van een beddenzaak? 

Voor de aankoop van een matras kunt u ook terecht bij een slaap-adviescenter. In een slaap-adviescentrum kunt u een bed en matras kopen, met de optie om onafhankelijk en eerlijk advies over uw matras, bed en slaaphouding voor een beter slaapcomfort. Het advies is niet gekoppeld aan een of ander merk en zonder commerciële praatjes.

Dit kan een slaapadviseur voor u betekenen

Dipsss is een slaapadviseur en biedt, naast een aanbod aan matrassen en bedden, ook persoonlijk en onafhankelijk slaapadvies. 

  1. We bespreken samen met u wat de juiste behoeftes en voorkeuren zijn en wat u persoonlijk belangrijk vindt aan een nieuwe matras en stellen een persoonlijk profiel op. 
  2. Daarna bespreken we de verschillende mogelijkheden van de Belgische fabrikanten en hun merken, we bekijken de voor- en nadelen van elk merk en kijken ook naar maatwerk. We laten u visueel en gevoelsmatig kennismaken met verschillende materialen die gebruikt worden om matrassen en/of bedden te maken. De kwaliteit van de materialen bepalen de levensduur en het comfort van uw matras. 
  3. Daarna stellen wij, rekening houdende met uw budget, de meest optimale matrassen voor: matrassen met veel toegevoegde waarde, comfort en ondersteuning en lange levensduur. 

Onze klanten vertellen vaak dat hun samengestelde matras zelfs goedkoper is dan vele grote en gekende merken. 

Wij adviseren u, met respect voor u. Ongeacht uw budget, maken wij samen met u de juiste keuze van de matras en of het bed.

Nadien gaat u aan de slag met het slaapadvies: 

  • Wij schrijven de samenstelling van uw aankoop uit, u koopt de producten in een winkel van uw keuze. Dit is volledig kosteloos. 
  • U laat zich volledig begeleiden door onze adviescenter, wij zorgen voor een professionele levering en plaatsing. Bij deze optie heeft u voor elk aangekocht product (ook bij maatwerk) een maand de tijd om thuis in alle rust uw nieuw slaapsysteem uit te testen.
  • Bent u in de eerste maand niet tevreden van uw matras? In de eerste maand na aankoop, kunt u uw matras kosteloos omruilen of laten aanpassen

Op zoek naar advies op maat? 

Maak een afspraak met Dipsss

Ook interessant voor jou

Een comfortabele nachtrust?
Laat je adviseren door onze slaapspecialist.

GRATIS SLAAPANALYSE

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?