Geen idee welke matras het best is voor jou? | DIPSSS

Geen idee welke matras het best is voor jou?



De zoektocht naar een matras die voldoet aan uw noden en behoeften is de dag van vandaag geen sinecure, wetende dat een goede matras comfortabel moet zijn, ondersteunt waar nodig en optimaal is afgestemd op de bedbodem of boxspring. 

Vaak gaat het zo: men kijkt rond, men informeert en men vraagt en luistert naar gedetailleerde technische uitleg van verschillende matrassenverkopers. Er wordt gewikt en gewogen, maar men komt niet tot een aankoop omwille van de stroom aan tegenstrijdige beweringen en commerciële praatjes. Advies is trouwens veelal gebaseerd op het bewieroken van eigen producten of op winstbejag.

Laat ons, de slaapspecialisten van Dipsss, hier nu net het verschil maken.

Dipsss adviseert de beste matras op basis van een analyse

Wij kijken in eerste instantie, door middel van een uitgebreide persoonlijke analyse, wat mensen écht nodig hebben. Wij zoeken samen met hen naar de juiste balans: topkwaliteit op maat van hun verwachtingen en behoeften, ook wat het budget betreft. De rode draad doorheen ons verhaal is immers het neutraal en gepersonaliseerd advies dat wij kunnen verstrekken aan de hand van onze gewaardeerde deskundigheid. Verwacht niet dat we u naar de mond zullen praten. Integendeel we gaan de dingen benoemen zoals ze werkelijk zijn en deze oprechtheid wordt in ons dertigjarig bestaan door iedereen als een absolute meerwaarde ervaren. 

Desgewenst nemen wij ook de bestelling en de volledige begeleiding van de aankoop, inclusief de follow-up, ter harte.

Op zoek naar een matras op maat? 

Wat houdt u nog tegen om bij het kopen van een bed of matras de slaapspecialisten van Dipsss te raadplegen?

Maak een afspraak

Ook interessant voor jou

Een comfortabele nachtrust?
Laat je adviseren door onze slaapspecialist.

GRATIS SLAAPANALYSE

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?