Welkom in onze nieuwe toonzaal in Oudsbergen | DIPSSS

Welkom in onze nieuwe toonzaal in Oudsbergen

Beste klanten,

We willen u op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling met betrekking tot onze vestiging in Houthalen-Helchteren. Na negen jaar nemen we afscheid van deze locatie, vanwege de aanleg autobaan A-24 en lokaal ingekleurde groene zone.

De bouw van deze A-24 en groene zone zal naar verwachting minstens vijf jaar in beslag nemen, waardoor wij genoodzaakt zijn te verhuizen.

Gedurende de afgelopen jaren hebben we veel waardevolle huisbezoeken afgelegd om beddenadvies te bieden. In lijn met deze ervaring hebben we besloten om ons hierop meer te gaan focussen. Als gevolg hiervan zal onze nieuwe toonzaal alleen bezocht kunnen worden na het maken van een afspraak.

We zijn verheugd u te kunnen informeren dat onze toonzaal verhuist naar een nieuwe locatie. Vanaf nu verwelkomen wij u graag op ons nieuwe adres:

  • Nijverheidslaan 1577
  • 3660 Oudsbergen (voorheen Opglabbeek)



We begrijpen dat deze verandering voor sommigen van u wellicht ongemak met zich meebrengt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze stap ons in staat stelt om u een nog betere service te bieden. Door de focus op huisbezoeken kunnen we ons volledig richten op uw slaapbehoeften en u persoonlijk advies op maat geven.

Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd en aandacht aan elke klant kunnen besteden, vragen we u vriendelijk om een afspraak te maken voordat u onze nieuwe toonzaal bezoekt. U kunt dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen op het bekende telefoonnummer of door online een afspraak te maken via onze website.

We kijken ernaar uit om u op onze nieuwe locatie te verwelkomen en u te helpen bij het vinden en onderhouden van de perfecte slaapoplossing. Mocht u nog vragen hebben over de verhuizing of als er iets is waarbij wij u kunnen assisteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Peter van Kessel

Ook interessant voor jou

Een comfortabele nachtrust?
Laat je adviseren door onze slaapspecialist.

GRATIS SLAAPANALYSE

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?