Een slechte nachtrust door stramme en stijve spieren? | DIPSSS

Een slechte nachtrust door stramme en stijve spieren?


Een verkwikkende slaap is van onschatbare waarde, en toch worstelen veel mensen met een slechte nachtrust door stramme en stijve spieren. Maar wist je al dat je slaapsysteem een verschil kan maken?

Je slaap optimaliseren met DIPSSS

Word je 's nachts vaak wakker van stijve spieren? Je bent niet alleen. Vanuit DIPSSS Slaapspecialisten werken we met de nieuwste trends en innovaties om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in standaard matrassen, zorgbedden of waterbedden, wij hebben het juiste product voor jou.

Misschien is een slechte nachtrust het gevolg van stramme en stijve spieren? Geen nood, onze slaapspecialisten bieden een op maat gemaakt, kwalitatief slaapsysteem dat rekening houdt met jouw specifieke behoeften. We kijken verder dan de lengte en het gewicht en nemen ook jouw slaapgewoonten en eventuele klachten mee in onze aanbevelingen.

 

Dipsss | Fibromyalgie | DIPSSS

Bij een fibromyalgie matras ligt de focus op de juiste drukverdeling. Dit zorgt er namelijk voor dat verschillende drukpunten verlicht worden.

Benadering op maat

Onze grondige slaapanalyse houdt rekening met diverse factoren zoals je slaaphouding en eventuele klachten. Op basis van deze informatie bevelen we een specifiek systeem aan dat aan jouw behoeften voldoet. Of het nu een harde of zachte matras is, een Tempur, een Auping bed, een boxspring, een waterbed of een luchtbed, DIPSSS heeft het allemaal.

 

Dipsss | Slaapanalyse | DIPSSS

Onze bekroonde slaapanalyse helpt je bij de keuze van de juiste matras of het gewenste slaapsysteem.

Heeft u nog vragen?

Wil je meer weten of wil je een slaapanalyse plannen? Neem nu contact met ons op voor meer informatie. Jouw nachtrust is onze prioriteit.

E-mail: info@dipsss.be
Telefoon: +32(0)477 34 99 88
Adres: Nijverheidslaan 1577, Oudsbergen

 

Slaapadvies? Nieuw bed nodig? Maak snel een afspraak. | DIPSSS

Contacteer ons voor meer informatie in verband met onze bedden en matrassen op maat.

Ook interessant voor jou

Een comfortabele nachtrust?
Laat je adviseren door onze slaapspecialist.

GRATIS SLAAPANALYSE

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?