Ken jij de troeven van een waterbed? | DIPSSS

Ken jij de troeven van een waterbed?



Ben jij nog niet overtuigd van de voordelen van een waterbed? Dat is waarschijnlijk omdat je ze nog niet kent. Want wie slim is, kiest de dag vandaag voor een waterbed. We sommen alle troeven van een waterbed graag even voor je op.

Verkort je inslaaptijd

Stap voortaan altijd in een aangenaam warm en behaaglijk bed. Hierdoor wordt jouw inslaaptijd aanzienlijk korter. Bovendien is deze warmte een weldaad voor de soepelheid en ontspanning van de spieren.

Een waterbed werkt drukverlagend

Slapen op water is drukverlagend waardoor een betere doorbloeding tot stand komt. Maak dus voorgoed komaf met last van slapende ledematen, voeten of handen.

Verbeter je slaapkwaliteit

Een waterbed is volledig instelbaar. Zo kan je in de winter de watertemperatuur wat hoger instellen en in de zomer wat lager. Bij een perfect uitgebalanceerde temperatuurinstelling vermijdt je symptomen zoals koude rillingen, temperatuurschommelingen en overmatig transpireren.

Betere slaaphouding

Een doeltreffend waterbed is voldoende ondersteunend waar nodig. Daarom stellen onze adviseurs het type waterbed, de stabiliteit en de vulcapaciteit correct af op ieders profiel.

Extra hygiënisch

In een waterbed hebben stof, zweet en bacteriën geen kans om zich te nestelen in de matras. Met een waterbed bent u verzekerd van een optimale hygiëne!

Ben je overtuigd van deze troeven? Onze slaapspecialisten kunnen jou daar alles over vertellen. Leg dus meteen een afspraak vast met één van onze experten en slaap zoals nooit tevoren. Profiteer in oktober nog van onze ‘grote waterbedden actie’!

Claim mijn korting


Ook interessant voor jou

Een comfortabele nachtrust?
Laat je adviseren door onze slaapspecialist.

GRATIS SLAAPANALYSE

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?