Twinning is winning! Ook met je huisdier en bedden | DIPSSS

Twinning is winning! Ook met je huisdier en bedden



Ben jij grote fan van twinning? Vind jij het stoer om matchende outfits in combinatie met je kids te dragen? Waarom dit dan ook niet toepassen op vlak van slaapsystemen en huisdieren.

Twinning: laat je viervoeter in een exacte kopie van jouw bed slapen

Dipsss, hét slaapadviescentrum, heeft hieromtrent een uniek voorstel. Je zou de look en het slaapcomfort van jouw boxspring kunnen doortrekken naar de slaapplaats van je trouwe viervoeter, want jouw maatje verdient eveneens het allerbeste. Een goede en verkwikkende nachtrust is ook voor honden immers van essentieel belang zowel voor de mentale verwerking als voor het lichamelijk herstel.

Beter slapen met je hond

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat mensen zich veiliger voelen wanneer de hond mee op de kamer slaapt. 

De meeste honden zijn sociale slapers. Ze vinden het aangenaam om de nacht in de buurt van jou en je familie door te brengen. Krijgen ze de kans, dan zullen ze het niet nalaten om in jouw bed lekker weg te dromen. Ben je daar geen voorstander van? Voorzie dan een slaapplek die minstens zo fijn en knus aanvoelt.

Een eigen boxspring voor je hond

Verwen je maatje eens met een eigen boxspring, evenwaardig en gelijkaardig aan die van jou. Denk aan de vele voordelen. Zo’n boxspring staat hoger van de grond, waardoor er geen hinder van een koude ondergrond of van vloerverwarming wordt ondervonden.

Sowieso zullen de slaapspecialisten ook hier alles maximaal afstemmen op maat en gewoontes van je huisdier. Sommige honden vinden het prettig om volledig uitgestrekt te liggen, andere rollen zich op. Voor beide slaaphoudingen hoort de slaapplek voldoende groot te zijn. De vulling van de matras moet de gewrichten en de spieren uitstekend ondersteunen, vooral oudere en grote honden hebben nog meer nood aan comfort. Het gebruik van anti-allergische materialen voorkomt en verhelpt dan weer vacht- en huidproblemen. Een gladde en afneembare hoes zorgt voor bescherming en hygiëne. Zo kunnen haren en huidschilfers makkelijk en praktisch verwijderd worden.

Uiteraard wil jij als liefhebber dat jouw viervoeter niks te kort komt en vooral dat z’n slaapplekje niet uit de toon valt bij de rest van je interieur. Ook hier is twinning winning.

Wil jij jouw viervoeter verwennen met een kopie van jouw bed? 

Dipsss maakt hondenbedden op maat én speciaal voor jouw viervoeter.

Vraag meer informatie aan onze slaapspecialisten

Ook interessant voor jou

Een comfortabele nachtrust?
Laat je adviseren door onze slaapspecialist.

GRATIS SLAAPANALYSE

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?