Traagschuim, koudschuim of binnenvering matras? Welke matras past het best bij mij? | DIPSSS

Traagschuim, koudschuim of binnenvering matras? Welke matras past het best bij mij?



Een vastberaden slaper stelt vandaag de dag meer eisen aan kwaliteit. Logisch, want een goede nachtrust dankzij uitstekend slaapcomfort staat dan ook hoog op het verlanglijstje. De juiste matras speelt hier een zeer grote rol in. 

Slaap je slecht? Bekijk zeker onze 'Verbeter je slaap' checklist!

De keuze van de juiste matras

Stel: je slaap is al een tijdje niet meer wat hij geweest is: je matras is aan vervanging toe en de zoektocht naar een nieuwe matras begint. Via verschillende kanalen krijg je een stroom aan algemene en oppervlakkige informatie te verwerken. Hoe meer je je verdiept, hoe verwarrender het voor jou wordt! Door de overvloed aan producten die wordt aangeboden in de handel, zie je vaak het bos door de bomen niet meer. Er zijn trouwens zovele aspecten waarmee rekening gehouden moet worden: slaappatroon, slaapgewoontes, leeftijd, gezondheidstoestand, fysieke eigenschappen, de combinatie met bedbodem en beddengoed, verwachtingen, budget, … .

Wij bij Dipsss geven niet zomaar tips voor de beste matras: bij ons kan je terecht voor vrijblijvend onafhankelijk advies, zodat jij altijd naar huis gaat met de beste matras voor jou. 

Waar kan je dan uiteindelijk terecht voor advies dat naadloos beantwoordt aan het totaalplaatje?

Al 30 jaar pakt Dipsss dit helemaal anders aan: we vertrekken van een grondige analyse waarbij ‘alle aspecten’ in kaart worden gebracht. Daarna is het aan de adviseur om al die ankerpunten te vertalen naar die matrassamenstelling waaruit jij het optimale lig- en slaapcomfort haalt. Geen commerciĆ«le of merkgebonden verkooppraatjes, maar doelmatig advies gebaseerd op grondige materiaalkennis, productieprocessen en innovatieve ontwikkelingen.

Onafhankelijk advies bij Dipsss

Maak zeker een afspraak met ‘de slaapspecialisten van Dipsss’ voor gratis en onafhankelijk advies als je een miskoop wil vermijden. Wij kunnen iedereen - die net dat ietsje meer wenst - uitgebalanceerd maatwerk en individueel samengestelde matrassen aanbieden, zonder dat daardoor het prijskaartje de hoogte ingaat. Aanvullend helpen we desgewenst ook met de bestelling en houden een oogje in het zeil bij de afhandeling van je aankoop, inclusief de opvolging.

Maak een afspraak

Ook interessant voor jou

Een comfortabele nachtrust?
Laat je adviseren door onze slaapspecialist.

GRATIS SLAAPANALYSE

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?